Sidebar Menu

Datum objave: 13. Lipanj 2018

Sutra na dječjem odjelu Šibenske bolnice Dalmalino uveseljava djecu

Šibenik News
Šibenik News

Peta Humana akcija 'Dalmalino uveseljava djecu' u organizaciji Dječjeg kluba Dalmalino bit će održana u Općoj bolnici u Šibeniku sutra s početkom u 12 sati. Sudjeluju Elsa, Casper- mađioničar, Dramska radionica kulturne udruge Tribunj i Plesna udruga Bollywood Vodice.

Kako je igra i zabava najbolji način komunikacije s djetetom, posebice u stresnim situacijama, Dalmalino animatori i suradnici glumom, pjesmom i plesom unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s djecom bolesnicima i pokušavaju im otkloniti pažnju od bolesti i straha, donoseći im na dječji odjel svijet igre, smijeha i radosti!

U zimu 2009.godine Dalmalino je započeo s redovitim programom na odjelu Splitske Pedijatrije te ovu plemenitu akciju proširio i na druge bolničke centre u RH ( Zagreb, Varaždin, Rijeka, Zadar, Pula).

Cilj je u zajedničkoj igri humanizirati prostor u kojem borave djeca, poticati i ohrabriti djete na osamostaljenje, stvoriti odnose uzajamnog povjerenja i povezivanja.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam