Sidebar Menu

Datum objave: 05. Lipanj 2018

Više od 400 motorista stiže danas u Šibenika na 37. Motokamp

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenik je od 5. do 9.lipnja ove godine 37. FIM Motocampa na kojem će sudjelovati oko 400 motociklista. Prigodna svečanost otvaranja Motocampa održat će se u srijedu, 6. lipnja s početkom u 19 sati na prostoru Camping Resorta Solaris.

 

FIM – Svjetska motociklistička federacija okuplja zaljubljenike u daleke vožnje, prirodu, ljude, njihove običaje i tradiciju, a organizatori manifestacije su volonteri, članovi BMW moto kluba Zagreb pod pokroviteljstvom Hrvatskog motociklističkog saveza (HMS) i uz pomoć MK Galebi iz Šibenika.

 

U okviru planiranih aktivnosti, sudionici FIM Motocampa obići će prirodne ljepote našeg grada i okolice, a u petak, 8. lipnja održat će se tradicionalna Parada nacija na šibenskoj rivi. Od 10.30 sati 19 nacionalnih timova prodefilirat će Šibenikom te će motocikle zaustaviti na rivi.
Manifestacija ima i natjecateljski karakteri; nagrađuju se najbrojniji nacionalni timovi, timovi koji su doputovali s najudaljenijih destinacija, a dodjeljuju se i druge prigodne nagrade.

 

Njezino održavanje pomogli su Grad Šibenik, Šibensko-kninska županija te Turističke zajednice Grada i Županije.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam