Datum objave: 29. Svibanj 2018

Ante Mrvice se Jadrolinija ne odriče, a dobio je i nasljednicu "malu Mrvicu"

Diana Ferić
Diana Ferić

Legendarni šef Jadrolinije za splitsko područje, Žirjanin Ante Mrvica otišao je mirovinu, ali ga se Jadrolinija ne odriče. Planiraju ga angažirati za posebnu akademiju na kojoj će obrazovati svoje kadrove.

„Trenutno nemamo problema s odlaskom radnika, ali tržište je otvoreno i kvalitetnog kadra uvijek nedostaje i na tome radimo. Razmišljamo otvoriti jednu akademiju u sklopu Jadrolinije u kojoj ćemo angažirati i kolegu Antu Mrvicu i prenositi znanje starih kadrova na nove kadrove“, kazao je predsjednik Uprave Jadrolinije David Sopta koji je s ravnateljem Lučke uprava Split Vicom Mihanovićem danas u Splitu održao konferenciju za novinare uoči
ljetna sezona koja službeno počinje 1. lipnja, a tada kreće i ljetni red plovidbe Jadrolinijinih brodova.


Na konferenciji je medijima predstavljena i nasljednica legendarnog Jadrolinijinog zaposlenika Ante Mrvice, voditeljica linija Split i Dubrovnik, Danijela Ivanović, koja u šali sebe naziva “malom Mrvicom”.

„ Posao sam učila od Ante Mrvice, on se potrudio da me ‘baci u vodu’, da naučim plivati. Svi smo organizirani, znamo svoj posao, u proces je uključeno jako puno ljudi i svi zajedno radimo“, kazala je Ivanović.

FOTO:Dalmacija danas
 

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: