Sidebar Menu

Datum objave: 16. Svi 2018

Europski socijalni fond preko Razvojne agencije ŠKŽ plasira u Županiju oko 2,8 milijuna za zapošljavanje

Diana Ferić
Diana Ferić

Ravnateljica Razvojne agencija Šibensko – kninske županije Mira Lepur potpisala je ugovore za dva nova projekta koja se odnose na zapošljavanje nezaposlenih osoba i to „Razvoj partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije faza III“, ukupne vrijednosti oko 2 milijuna kuna kn i projekt "Ja želim raditi" ukupne vrijednosti oko 856 000, a oba se u stopostotnom iznosu financira Europski socijalni fond.

Cilj navedenih projekta usmjeren je na razvoj lokalnih partnerstava za zapošljavanje u cilju prevladavanja regionalnih i lokalnih različitosti te poticanja partnerskog pristupa u pripremi i donošenju politika vezanih uz stvaranje i jačanje ljudskih potencijala u skladu s lokalnim potrebama u društvu.


Svečano potpisivanje ugovora za cijelu Hrvatsku organizirano je jučer u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga "Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ (Europski socijalni fond, OP Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.) u okviru Komponente 1 i 2.

Ministar rada i mirovinskoga sustava mr. sc. Marko Pavić i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar svečano su uručili ugovore za 55 korisnika u vrijednosti od 71,3 milijuna kuna.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam