Datum objave: 11. Svibanj 2018

Oglašena javna nabava za izgradnju ABC centra u Ražinama vrijednog oko 11,6 milijuna kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Otvoren je od danas postupak javne nabave „Građevinska rekonstrukcija ABC centra“ čija je procijenjena vrijednost oko 11,6 milijuna kuna.

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije je naručitelj radova kojima će se obnoviti poslovna zgrada s vanjskim prostorom na prostoru bivše tvornice TLM-a. Zgrada na tri etaže, ukupne površine 1700 četvornih metara, bit će prenamijenjena u moderni poslovni centar u kojem će se poduzetnicima i regionalnim dionicima pružati usluge korištenja i najma prostora, usluge informiranja, edukacije i savjetovanja u svim fazama poslovanja, te pripreme i provedbe projekata.

 

Radovi na rekonstrukciji ABC centra čija je procijenjena vrijednost 11.590.375,60 kuna bez PDV-a su jedna od aktivnosti projekta pod nazivom

 

„Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture „Adriatic Business Centre – ABC“ vrijednog 20 milijuna kuna koji se u ukupnom iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a provodi ga Razvojna agencija Šibensko-kninske županije.Poseban naglasak u radu budućeg ABC centra bit će stavljen na aktivnosti podrške privlačenja investicija te brendiranje i marketinško pozicioniranje poduzetnika kao i gradova i općina u Šibensko-kninskoj županiji. ABC centar će imati 30 potpuno opremljenih ureda, četiri studija za audiovizualnu i post produkciju, dizajn i marketing, zajednički radni prostor za oko pedesetak poduzetnika te multifunkcionalnu dvoranu sa 120 sjedećih mjesta za različite tipove događanja", kaže ravnateljica Razvojne agencije Šibensko-kninske županije Mira Lepur i poziva sve zainteresirane poslovne subjekte da se odazovu javnom pozivu na koji ponude mogu dostaviti do 11. lipnja ove godine u 14 sati, a potrebnu dokumentaciju mogu pronaći OVDJE.
 

Iz kategorije: Vijesti