Datum objave: 04. Svibanj 2018

Ako imate ideje za obogaćivanje programa Burnumskih ida javite se JU NP Krka

Diana Ferić
Diana Ferić

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ objavila je Javni poziv za predlaganje programa XII. Burnumskih ida kako bi ta manifestacijea,koja će se održati 13. kolovoza 2018. godine bila što bogatija i raznovrsnija.

 

„Tema manifestacije Burnumske ide je antičko doba. Kako bi osigurali kvalitetne glazbene, dramske, plesne, izložbene i druge sadržaje u okviru kulturnog programa, te zabavne sadržaje u sklopu zabavnog programa, koji je u interesu za Javnu ustanovu „Nacionalni park Krka“, kao i u cilju obogaćivanja turističke ponude tijekom ljetne sezone upućuje se ovaj Javni poziv potencijalnim predlagateljima“, kaže Krešo Šakić, ravnatelj JU NP Krka

 

Cilj manifestacije je promocija lokaliteta Burnum, popularizacija arheologije te edukacija lokalnog stanovništva i posjetitelja o važnosti očuvanja arheološkog nalazišta u Burnumu.

 

Pravo podnošenja prijava na ovaj Javni poziv imaju sve registrirane udruge građana, ustanove u kulturi, samostalni umjetnici, kulturno-umjetničke organizacije i/ili drugi predlagatelji, koji mogu jamčiti da će osigurati izvođenje ponuđenog programa prema pravilima struke, što će se utvrditi pojedinačnim ugovorima. Prijave s obrazloženim prijedlogom programa dostavljaju se elektroničkom poštom, na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili preporučenom pošiljkom poštom na adresu: Trg Ivana Pavla II. br. 5., 22000 Šibenik.

 

Dodatne informacije kao i obrasci za prijavu nalaze se na
http://www.npkrka.hr/stranice/javni-poziv-predlaganje-programa-burnumske-ide/210.html

Rok dostave projektnih programa je 20 dana od dana objave Javnog poziva (4.5.2018.).
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3