Sidebar Menu

Datum objave: 14. Ožujak 2018

Gradonačelnik Burić:Radimo Prometnu studiju za vrijeme kada Šibenik postane veliko gradilište

Diana Ferić
Diana Ferić

Grad Šibenik će krajem ove i početkom 2019. godine biti veliko gradilište pa, najavljuje gradonačelnik Željko  Burić, gradska uprava već sada razmišlja o novoj regulaciji prometa koja će u takvoj situaciji biti potrebna. Izjavio je kako će se upravo ovih dana dogovoriti izrada posebne prometne studije koja će ponuditi rješenje da život u Gradu normalno funkcionira unatoč tim opsežnim radovima, posebno u turističkoj sezonu 2019.
Gradonačelnik Burić tvrdi da će radovi na izgradnji podzemne garaže i uređenju Poljane sigurno početi u listopadu ove godine te da će najkasnije u prvom kvartalu iduće godine krenuti radovi u Dragi, izgradnja studentskog doma na Palacinu, uređenje tvrđave svetog Ivana, sustava odvodnje na jugoistočnom dijelu Šibenika, čvorišta Rokići te da će promet u gradu morati biti prilagođen tim gradilištima.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam