Datum objave: 27. Veljača 2018

Šibenčanin Marin Mrša u Zagrebu uspješno razvija svoju aplikaciju Peekator

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski startup Peekator koji je svoje prve korake napravio u Urbanom inkubatoru grada Šibenika uspješno nastavlja svoju poslovnu priču. Nakon što su krajem prošle godine preselili u Tehnološki park Zagreb ovog tjedna u rad su pustili beta verziju svoje aplikacije za „mystery shopping“ namijenjene vlasnicima trgovina, doznajemo u Urbanom centru u Šibeniku.

 

 U relativno kratkom roku smo od ideje došli do osnivanja kompanije i izrade našeg minimalnog tehničkog proizvoda odnosno beta verzije. Željeli smo što prije početi s radom tj. omogućavanjem korištenja mystery shoppinga svakoj kompaniji. Za sada smo dostupni u gradu Zagrebu gdje možete isprobati našu beta verziju koja sadrži idejni koncept a to je jednostavnost, brzina i dostupnost. Cilj beta verzije je upoznavanje korisnika s našim uslugama te prikupljanje feedback-a, pararelno dok mi razvijamo mobilne aplikacije za IOS i Android koje će imati mnogo veću funkcionalnost- otkrio nam je osnivač Peekatora, Šibenčanin Marin Mrša.

 

Peekator je proširio i svoj tim, pa su ga sada uz Marina, čine i tri mlada developera. Trenutno ubrzano rade na razvoju aplikacija za IOS i Android, očekuju da će do ljeta biti spremni za širenje svoje usluge na ostatak Hrvatske.

 

 

Marin Mrša 26-godišnji je šibenski inovator koji je svoju mobilnu aplikaciju ‘Peekator’, namijenjenu vlasnicima ugostiteljskih objekata i trgovina, predstavio lani na međunarodnom Startup Campu u Rijeci. Inovacije su ga počele zanimati zadnje dvije – tri godine. U Urbanom
centru u Šibeniku je četiri tjedna radio s Keith Bradleyem na svojoj ideji i tako je rođen ‘Peekator’, mobilna aplikacija koja bi vlasnicima ugostiteljskih objekata i trgovina olakšala provjeru stanja u objektu.

 

Iz kategorije: Vijesti