Sidebar Menu

Datum objave: 27. Siječanj 2018

Tonino Picula (Ne)formalno: Kada odem u mirovinu možda se vratim i na more,u Šibenik

Diana Ferić
Diana Ferić

Tonino Picula, EU parlamentarac, rođeni Šibenčanin priznao je u intervju s Mislavom Bagom za Novu TV da razmišlja o tomu da se u mirovini možda vrati u Šibenika, na more te da nije isključeno da se kandidira i na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj.
S kojim šefom diplomacije mu je bilo najteže razgovarati, ima li on predsjedničke ambicije, ali i zašto je ponosan na svoju kćer? Otkrio je i koga smatra najboljim diplomatom na svijetu te s kojim je hrvatskim proizvodima upoznao svoje kolege u Europskom parlamentu. Što je još Tonino Picula otkrio Mislavu Bagi u ovotjednoj rubrici (Ne)formalno pogledajte u videu.

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/tonino-picula-otkriva-koji-sef-diplomaciju-mu-je-zadao-najvise-problema---504633.html

 

 

  

Video

{htmlremote}https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/tonino-picula-otkriva-koji-sef-diplomaciju-mu-je-zadao-najvise-problema---504633.html{/htmlremote}
Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam