Datum objave: 15. Prosinac 2017

Počelo prikupljanje prijedloga za novu Šibensku grandecu, uključite se!

Diana Ferić
Diana Ferić

Udruga "Volim Šibenik" u suradnji sa Šibenskim muzejom te portalima ŠibenikIn i Šibenik News, Županijskim radio Šibenikom i Šibenskim listom organizira, drugu godinu za redom, izbor "Šibenske grandece", žene koja je svojim nesebičnim, u prvom redu volonterskim radom, pridonosi napretku lokalne zajednice.

 

Prijave kandidatkinja za tu prestižnu titulu, koja je ustanovljena lani, primaju se od danas,15. prosinca do 31. prosinca ove godine, a nova Šibenska grandeca bit će proglašena 7. ožujka 2018. godine. Prijedloge žena koje bi mogle ponijeti tu titulu građani mogu slati na E mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., na telefon 099 7333629 ili pisanim putem na adresu: Udruga Volim Šibenik, Trg Andrije Hebranga 11 a, 22 000 Šibenik.

To je drugi put da se bira Šibenska grandeca. Lani je tu titulu ponijela šibenska anesteziologinja Danči Mihovilčević koja volonterski pomaže teškim bolesnicima i radi na unaprjeđenju zdravstvene zaštite.


Projektom "Šibenska grandeca" želi se privući pažnju javnosti na uzorne šibenske žene u različitim djelatnostima koje svojim volonterskim radom unaprjeđuju kvalitetu života svih, a uglavnom su samozatajne i javnost za njihov rad gotovo da i ne zna.

Iz kategorije: Vijesti