Sidebar Menu

Datum objave: 24. Studeni 2017

Ministar Marić u Šibeniku:Na području TEF -a ispisuje se nova povijest Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Ministar državne imovine Goran Marić i gradonačelnik Željko Burić sastali su se jutros u Uredu gradonačelnika na temu finalizacije postupka u rješenju pitanja TEF-a.

„ Današnji sastanak je kontinuitet rada ove Gradske uprave u suradnji s Ministarstvom državne imovine na problematici TEF-a staroj 25 godina. Suzili smo moguće varijante konačnog rješenja situacije, a trenutno najvažniji korak nam je deblokada računa tvrtke TEF. Na prostoru TEF-a u konačnici priželjkujemo aktivnu zonu u kombinaciji gospodarskog i javnog sektora.“, rekao je gradonačelnik Željko Burić, zahvalivši ministru Mariću na izuzetnom angažmanu po pitanju rješenja problematike TEF-a.

„Vlada Republike Hrvatske i Ministarstvo državne imovine aktivni su partneri Gradu Šibeniku u rješenju problematike TEF-a, a kako sam i ranije govorio, riječ je o najvažnijem projektu u mandatu ove Vlade. Postavili smo rok od mjesec dana za deblokadu računa tvrtke, što je ujedno i pretpostavka za daljnje djelovanje. Na prostoru TEF-a ispisuje se povijest Šibenika, a učinit ćemo da to bude dovoljno brzo i uspješno.“, poručio je ministar državne imovine Goran Marić nakon današnjeg sastanka u Uredu gradonačelnika.

Radnom sastanku nazočili su i predstavnici konzultantske tvrtke BDO, zamjenici gradonačelnika Danijel Mileta i Paško Rakić te pročelnici Gradske uprave.

Podsjetimo, ministar Marić obišao je prostor TEF-a u svibnju ove godine kada je i definirano da je riječ o projektu od strateškog interesa za Grad Šibenik, ali i za Ministarstvo, odnosno Vladu Republike Hrvatske.


 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam