Datum objave: 17. Studeni 2017

Društvo na koljenima: Sin ubio majku?!

Šibenik News
Šibenik News

Zbog sumnje da je u četvrtak ujutro u Šibeniku ubio svoju 60-godišnju majku, policija će tijekom dana vjerojatno prijaviti 28-godišnjaka koji je još od jučer pod njihovim nadzorom, piše ŠibenikIn.

Iako kriminalističko istraživanje još nije dovršeno, policija s kaznenim djelom teškog ubojstva nesretne žene povezuje samo njezinog sina, doznaju u redakciji spomenutog portala iz Policijske uprave šibensko-kninske. 

 

Iz hitne pomoći javili su jučer ujutro policiji da su u stanu 'sedamnaestokatnice' na Baldekinu bezuspješno oživljavali 60-godišnju ženu koja je dvadeset minuta nakon njihova dolaska, u 9,55 sati i preminula. Posumnjali su da nije umrla prirodnom smrću pa je stan proglašen mjestom zločina i započeo je očevid kojim je ravnalo Županijsko državno odvjetništvo.

 

Mladić koji se dovodi u vezu sa smrću majke, cijelo je vrijeme bio u stanu dok su izuzimani dokazi, a u ranim popodnevnim satima prevezli su ga u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Po nalogu zamjenika Županijskog državnog odvjetnika, tijelo 60-godišnjakinje je jučer nakon očevida prevezeno radi obdukcije na Odjel patologije šibenske Opće bolnice. 

Iz kategorije: Vijesti