Sidebar Menu

Datum objave: 20. Listopad 2017

U kockarnici 38 - godišnjaku iz bankomata ukrao novac od dobitnog listića

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska policija je kazneno prijavila 47 – godišnjeg muškarca zbog krađe koju je počinio u jednoj šibenskoj kockarnici na štetu 38 – godišnjaka. Osumnjičeni je 16. listopada u kasnim noćnim satima u Šibeniku u kockarnici nakon što je oštećeni ubacio dobitni listić u bankomat, koristeći njegovu nepažnju, iz bankomata ukrao isplaćeni novac u iznosu od 4.900,70 kuna. Ukradeni novac je kod osumnjičenog pronađen i vraćen oštećenom.


Zanimljiva je i krađa koju je počinio 39 – godišnjak u Vodicama. Policija je utvrdila da je osumnjičeni između 31. kolovoza i 3. rujna u Vodicama, s ciljem da sebi pribavi protupravni imovinsku korist, iz kabine teretnog vozila oštećenom 41 – godišnjaku ukrao karticu za gorivo s kojom je na benzinskim pumpama zagrebačke tvrtke, po dva puta u Vodicama i u Zagrebu, kupovao gorivo čime je oštećenom prouzročio štetu od 13.325,06 kuna.
Osumnjičeni će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam