Datum objave: 03. Listopad 2017

Urbani centar u Šibeniku traži predavače koji svoja znanja i vještine žele prenijeti drugima

Diana Ferić
Diana Ferić

Urbani centar traži nove predavače koji su spremi dobrovoljno prenijeti svoja znanja i vještine kako bi pomogli drugima.

„Nema ništa plemenitije od toga da pomognemo prvima do sebe prijenosom specifičnih znanja koja smo tijekom karijere stekli, pogotovo zato što se zapravo radi o tek nekoliko sati slobodnog vremena. Svi ljudi dobre volje koji su voljni dijeliti svoje znanje kod nas su dobrodošli. Bilo da ste stručnjak u nekom od STEM područja, IT stručnjak, poduzetnik, umjetnik ili kreativac bilo koje vrste, javite nam se i pomoći ćemo vam da organizirate vlastitu radionicu. Prenesite ono što znate drugima i postanite dio inicijative koja širu društvenu zajednicu, a naročito mlade, potiče na kreativnost, uči ih novim tehnologijama i modernim trendovima“; kažu u Urbanom centru.

 

Kroz besplatne radionice Urbanog centra do danas je prošlo više od 400 mladih i starih Šibenčana, a cilj im je širiti znanje, kreativnost te nove ideje i tehnologije . Do sada su pokrivali područja poput programiranja, kreiranja igrica, 3D printanja, robotike, arduino elektronike, snimanja videa i mnoga druga. Pripremaju radionice dizajna, printanja nanotehnologijama, maketarsku i brojne druge. Učili su odrasle osnovama poduzetništva, knjigovodstva i poslovanja na internetu, a u stalnoj smo potrazi za novim znanjima koje bi prenijeli Šibenčanima.

Ako ste i vi među onima koji žele pomoći drugima izdvajanjem, javite im se putem e-maila (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), ili putem fan stranice na Facebooku ili pozivom na broj Urbanom 022/310-855, svaki dan od 9 do 15 sati.
 

Iz kategorije: Vijesti