Datum objave: 26. Rujan 2017

Odgovor mladog poduzetnika Ivana Mrvoša splitskom HDZ-ovcu koji je popljuvao mlade

Diana Ferić
Diana Ferić

Mladi Solinjanin Ivan Mrvoš, izumitelj prve pametne klupe u Europi koje prodaje po svijetu objavio je status koji se munjevito širi Facebookom.

 

Mrvoš je, kako je sam pojasnio, inače apolitičan i nije sklon komentiranju politike na Facebooku, ali nekoliko skandaloznih izjava koje su dali vladajući političari u zadnje vrijeme natjerali su ga da napiše status koji se vrlo brzo proširio Facebookom. Direktan povod za status bio mu je splitski HDZ-ovac koji je popljuvao sve one koji javno pišu o razlozima zbog kojih napuštaju Hrvatsku.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Od rođenja sam apolitičan. Moji doma nikada nisu bili pripadnici ni jedne stranke i to je možda i najbolja stvar koja mi se dogodila u životu. No, s druge strane, zbog toga vjerojatno većinu života i jesmo proveli krvavo radeći u borbi za svaku kunu.

Ne komentiram politiku. Pratim je, jer nam je danas nametnuta - ne samo u Hrvatskoj, već u cijelom svijetu. Svoje stavove i mišljenja u 99% slučajeva zadržavam isključivo za sebe, tek povremeno s kolegama ili prijateljima prokomentiram komediju koja se u hrvatskoj već godinama naziva 'politika'", započeo je.

"Nakon pregleda novosti - gadi mi se život"

Nakon jutrošnjega standardnog pregleda novosti, u najmanju ruku – gadi mi se život.

Dakle, čovjek koji radi kao savjetnik gradonačelnika Splita na svome Facebook profilu otvoreno je za drugog građanina ove države i tog istog grada (Splita) napisao da je: idiot (nazvao mu je status idiotskim, pa valjda je iz toga zaključak da je idiot?), te da slobodno ode iz hrvatske, jer nitko neće žaliti za njime. Usput je uspio ispasti i rasist, jer je prema njegovim standardima loše živjeti s 13 Pakistanaca?

Zašto mu je ovo napisao? Jer je čovjek imao svoj stav i svoje mišljenje. Jer mu je dosta situacije u državi. A kakav odgovor dobije od čovjeka koji bi trebao raditi ZA NJEGA? Pljuvanje.

U prijevodu - oličenje Hrvatske politike", dodao je.

Izjave Kujundžića, Grabar-Kitarović, Marića...

"A onda dolazimo do nevjerojatnih izjava naših političara zadnjih nekoliko mjeseci, na koje apsolutno nitko u ovoj državi nije imao komentar.

Prvi i moj apsolutno najdraži - Milan Kujundžić: "Četiri su ključna mjesta gdje bi se moglo doći do tri milijarde kuna, a da pritom ne ugrozimo standard građana… govorim o kocki i o mobitelima.“
Drago mi je da je gospodin Kujundžić sam odredio što ugrožava standard građana, a što ne. Jer, što je to par kuna više – par kuna više za mobitel, par kuna više za struju, par kuna više za vodu. I eto nas na par stotina kuna. No, što je to za ovako visoki standard naših građana? Ništa!
 

Iz kategorije: Vijesti