Datum objave: 22. Rujan 2017

Kružni tokovi na Meterizama nisu još ni dovršeni,a već su postali predmet "sprdnje"

Diana Ferić
Diana Ferić

Novi kružni tokovi na Meterizama najčešće s spominjani na Aktualnom satu današnje sjednice Gradskog vijeća Grada Šibenika i to uz podrugljive komentare.

 

Vijećnik Šibenskog građanskog foruma Branko Kronja, kritizirajući način na koji su ti prometni čvorovi izvedeni predložio je da se koriste i kao karting staze za što su, po njegovim riječima, najprimjereniji. Vijećnik SDP –a Joško Šupe apelirao je da se na tim kružnim tokovima postave takozvane smije kako bi se izbjeglo da vozači, što se sada učestalo događa, ulaze u pogrešan smjer.

 

Šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta je isto tako podrugljivim tonom kazao da zahvaljuje na prijedlogu vezanom za karting stazu i da će o tomu razmisliti, a onda je, ozbiljnim tono kazao da je cijela nova prometnica u domeni Grada Šibenika, ali da su Hrvatske ceste u taj projekt uložile 20 milijuna kuna.

 

„Sve je rađeno prema prometnim standardima. Moja je jedina zamjerka to što su radovi mogli biti ugovoreni na kraći rok, ali Hrvatske ceste su tako odlučile. Sigurna sam da će kada se za petnaestak dana ti kružni tokovi u službeno puste u promet sve biti u redu i da vozači neće imati ikakvih problema“, kazao je Mileta.
 

Iz kategorije: Vijesti