Datum objave: 07. Kolovoz 2017

Stigao je i taj dan: Danas počinje 4. Festival SuperUho i Primoštenu

Diana Ferić
Diana Ferić

Danas je službeno početak 4. SperUho Festivala u Primoštenu, ali kamp je otvoren još 3. kolovoza,a proteklih dana je održan program u suradnji vinkovačkim festivalom glazbeno – dokumentarnog filma- DORF.

U odnosu na prošlu godinu festivalski kamp je dvostruko veći, i već je u ovom trenutku gotovo popunjen.Prvi posjetitelji dječjeg kutka su se preko vikenda zabavljali u zajedničkom društvu dok su roditelji nepoterećeno gledali glazbene dokumentarne filmove i koncerte. Uz Iskonove popratne sadržaje u kampu, poput glazbenog kviza, jutarnje joge i lalaoka, nastavaljamo prošle godine započetu tradiciju te posjetitelji opet mogu uživati u craft pivama domaćih pivara, odličnoj kuhinji u zoni opuštanja te tajlandskom sladoledu odmah do kuhinje.

SuperUholine-up ove godine čineBilly Bragg, Blanck Mass, Buzzcocks, Conor Oberst, Frank Turner & The Sleeping Souls, Frankie Cosmos, Gracin, James Lavelle, Jessy Lanza, Liars, M. Ward feat. My Buddy Moose, Mašinko, The Membranes, Sara Renar, Shellac, Straight Mickey And The Boyz, SvemirkoiTrobecoveKrušnePeći.

I ovo izdanje SuperUho Festivala održava se u istom onom idiličnom prostoru u kojemsmo se smjestili prošle godine, prostoru oko nekadašnjeg hotela Marina Lučica na južnom ulazu u prekrasni Primošten, a koji se nalazi na svega par desetaka metara od jedne od najljepših plaža na Jadranu. Kao i dosad na svim je ključnim lokacijama dostupan besplatan wi-fi zahvaljujući Iskonu, vjernom partneru i generalnom sponzoru SuperUha. Središnji dio festivalskog prostora Iskonova je zona opuštanja, koja je tako u spoju s festivalskom plažom ponovo sastavnim dijelom i omiljenim okupljalištem festivalskih gostiju, kako tijekom dana, tako i navečer u pauzama između nastupa izvođača.

Dnevnih i festivalskih ulaznica ima na ulazu pa svi koji još nisu osigurali svoju pozvani su da prisustvuju SuperUho glazbenom butiku!

 

Iz kategorije: Vijesti