Sidebar Menu

Datum objave: 04. Kolovoz 2017

Novo gradonačelnik Knina spreman je pokloniti se srpskim žrtvama Oluje

Diana Ferić
Diana Ferić

Uoči proslave obljetnice akcije Oluja gradonačelnik Knina Marko Jelić rekao je kako ne vidi razloga zašto se ne bi poklonio i srpskim žrtvama: 'Svaka žrtva je - žrtva. Svi civili koju su stradali težak su teret svakom normalnom čovjeku', rekao je Jelić
'Ne vidim razloga zašto ne bih, svaka žrtva je žrtva. Svi civili koju su stradali težak su teret svakom normalnom čovjeku. Nije prihvatljivo omaložavati bilo čiju žrtvu - patnja je patnja', rekao je za N1 televiziju gradonačelnik Knina Marko Jelić odgovarajući na pitanje hoće li se nakon proslave Oluje poklonit i žrtvama sa srpske strane.

Jelić kaže da trenutno u Kninu građani srpske nacionalnosti čine oko 30 posto stanovništva i da se nada da će se izbjegli vratiti.
'Ja se nadam da oni koji su otišli da će se vratiti. Ovo je njihova domovina i djedovina, nadam se da će to uvidjeti i vratiti se, oni su posebno ugrožena skupina jer je riječ od starijoj populaciji', rekao je gradonačelnik Knina.


 

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam