Datum objave: 27. Srpanj 2017

Dugogodišnja tajnica u šibenskom SDP -u postala vozačica taksija

Diana Ferić
Diana Ferić

Anita Jakšić, dugogodišnja tajnica u šibenskom SDP –u i vijećnica u Gradskom vijeću u predstavničkim tijelima lokalne samouprave u nekoliko mandata koja živi u Bilicama upustila se u poduzetničke vode i to u djelatnosti u kojoj dominiraju muškarci - osnovala je svoju Taxi agenciju. „Za sada sam još zaposlena u SDP –u, ali imam se namjeru skroz upustiti u poduzetništvo. Sada sam na godišnjem odmoru pa taksiram, a što će biti nakon godišnjeg vidjet ću“, kazala nam je. Ona je druga vozačica taksija na šibenskom području. Prva je prije više godina bila Ornela Šupe koja je u međuvremenu osnovala i svoj servis za čišćenje koji uspješno radi.

Ulazeći u svijet taksi vozača Anita je, u neku ruku ostvarila svoj san,a ta joj posao nije stran jer joj je otac dugogodišnji vozač autobusa i kamiona.

Anita je već dugo godina imala položene ispite za vozača, jer ju je otac vidio kao nasljednicu obiteljskog posla. Na kraju sve je to došlo na svoje, te se tako upustila u svijet privatnih obrtnika i hrabro krenula u posao. Za sada kaže da ima taman posla da se ne umori. Važno je kaže, da je odmorna i naspavana i da svoje putnike sigurno odveze na adresu, piše bilice.com.hr .

Njen taxi nosi jednostavan naziv, Hallo Cab, a možete je dobiti na broj mobitela : +385 91 2500 456

 

Foto:Bilice.com.hr
 

Iz kategorije: Vijesti