Datum objave: 27. Srpanj 2017

Predlažite moguće dobitnike ovogdišnjih priznanja Grada Šibenika, javni poziv je upućen

Diana Ferić
Diana Ferić

Odbor za dodjelu nagrada i drugih priznanja Grada Šibenika objavio je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja Grada Šibenika u 2017. godini, i to u kategorijama: Nagrada Grada Šibenika za životno djelo, Nagrada Grada Šibenika, Plaketa Grada Šibenika, Grb Grada Šibenika i Priznanje počasnog građanina Grada Šibenika.

Prijedloge za dodjelu javnih priznanja mogu podnijeti: trgovačka društva i ustanove, političke stranke, udruge građana i druge organizacije te sami građani.
Prijedlozi se podnose u pisanom obliku, a detalji sadržaja prijave, kao i obrazac za podnošenje prijedloga, objavljeni su u Javnom pozivu na web stranici grada Šibenika www.sibenik.hr.

Prijedlozi za dodjelu priznanja s obrazloženjem i potrebnom dokumentacijom dostavljaju se poštom na adresu Grad Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata I, 22000 Šibenik s naznakom "Za dodjelu nagrada i drugih priznanja Grada Šibenika" ili putem pisarnice Grada Šibenika, Trg palih branitelja Domovinskog rata I, 22000 Šibenik do 31. kolovoza 2017. godine.

Ostale informacije u vezi javnog poziva mogu se dobiti u Tajništvu Grada Šibenika, putem telefona broj 431-061, te elektroničke pošte na adresi tajnišOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., priopćili su iz Ureda gradonačelnika Grada Šibenika.

 

 

Iz kategorije: Vijesti