Datum objave: 21. Srpanj 2017

Od ponedjeljak nova regulacija prometa na gradilištu čvora Meterize

Diana Ferić
Diana Ferić

Nova regulacija prometa na gradilištu čvora Meterize, bit će uspostavljena od ponedjeljka, 24.srpnja 2017.g., a trajat će do 01. rujna 2017.g., a u tom razdoblju bi trebali završiti radovi na novom nadvožnjaku.
Prometno rješenje privremene regulacije prometa odnosi se na raskrižje državnih cesta D33 i D8 s lokalnom prometnicom L65058, na način da će iz smjera Vodica biti omogućeno desno skretanje kroz novoizgrađenu dionicu ceste te će se omogućiti ulaz na Staru cestu, kao i putem dvaju rotora pristup centru grada.
Građanima će se otvoriti pristup sa Stare ceste prema novoizvedenoj prometnici, te će imati otvoren izlaz u smjeru Splita i Zadra, kako je to bilo i prije početka radova.
Iz mjera centra grada prometovat će se preko novoizgrađenog rotora za smjer Bilice- Drniš, odnosno Vodice- Zadar, na novi veliki rotor te dalje u željenom smjeru. Iz smjera malog rotora moći će se pristupiti Staroj cesti te dalje na DC8 u smjeru Splita.
Iz smjera Bilica i Šubićevca preko novih rotora i starog nadvožnjaka moći će se prometovati u smjeru Zadra, Splita, centra grada i Staroj cesti.
Iz smjera Ražina putem DC8, kao i do sada,bit će omogućeno skretanje sa DC8 te će se dalje preko novoizvedenih dionica moći pristupiti smjeru Bilice- Drniš, Šubićevac, Zadar, Split te centru grada.
 

Iz kategorije: Vijesti