Sidebar Menu

Datum objave: 10. Srpanj 2017

SDP -ovi vijećnici ne vjeruju da Burić nije znao za pomoć Vodovoda NK Šibenik

Diana Ferić
Diana Ferić

Izjava gradonačelnika Šibenika Željka Burića po kojoj ispada da nije ništa znao o financijskim potporama „Vodovoda i odvodnje „ NK Šibenik za vijećnike SDP –a u Gradskom vijeću Grada Šibenika Joška Šupu i Anitu Jakšić „ne drži vodu“ i smatraju da on ne govori istinu. U svom priopćenju za javnost ističu: „Kratko i jasno sve znate od početka jer kako drugačije protumačiti riječi direktora HNK Šibenik da u klubu postoje dva ugovora. Između kluba i Grada, te kluba i Vodovoda. Ako Vas već iz kluba kojem je grad većinski vlasnik nisu izvijestili onda Vas je Vaš pročelnik za financije morao izvijestiti da grad ne jamči sa 5,8 milijuna kuna za kredit HNK Šibenik već sa 4,6 milijuna kuna, jer je 1,2 milijuna kuna preuzeo Vodovod kojeg je opet taj isti grad kojeg ste Vi gradonačelnik većinski vlasnik. Vjerodostojni ste kao i kada ste odgovorno tvrdili da Jadranska banka Šibenik neće propasti, a “Vodovod” će na dionicama banke i zaraditi! Dakle znate sve od početka i želite svaliti krivicu na nekog drugog, a krivica je podjednako Vaša koliko i svih ostalih aktera u ovoj priči. Sve odgovore znate i dajte ih javnosti odmah danas. Riječ je o novcu svih naših sugrađana, a ne o Vašoj privatnoj imovini“.

Vijećnici SDP –a ponavljaju kako nisu protiv financiranja sporta, ali traže da svi sportovi u Šibeniku imaju isti tretman i da to bude jasno i transparentno.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam