Datum objave: 26. Lipanj 2017

Postoji i to:Turnir po principu Katoličke malonogometne lige

Diana Ferić
Diana Ferić

U sklopu obilježavanja 25. godišnjice postojanja i aktivnog djelovanja župe sv. Petra na Vidicima u Šibeniku odigran je malonogometni turnir u čast sv. Petra. Na poziv organizatora odazvalo se osam ekipa koje su svoje snage odmjerile 25. lipnja 2017. , u sportskoj dvorani na Vidicima, kako nas je izvijestio župnik fra Ivan Penava.

 

Malonogometna momčad župe sv. Leopolda iz Njivica pobijedila je u finalnoj utakmici momčad župe Porođenja Marijina Gradac rezultatom 8:4, a u utakmici za treće mjesto bolja je bila momčad župe Gospe od Ružarija iz Drniša protiv župe sv. Antuna sa Šubićevca rezultatom 8:5.

 

Sustav natjecanja je bio postavljen po kup sistemu gdje pobjednik prolazi u slijedeći krug natjecanja. Natjecanje je održano po pravilniku Katoličke malonogometne lige što u prijevodu znači da se osim nesportskog ponašanja kažnjavalo i ponašanje neprimjereno katoličkoj ligi.

 

Dodjela pehara i prigodnih nagrada bit će organizirana nakon svečane svete mise na dan zaštitnika župe sv. Petra 29. lipnja.
 

Iz kategorije: Vijesti