Sidebar Menu

Datum objave: 21. Lipanj 2017

Šibenski taksisti na prosvjedu u Vukovarskoj ulici u Zagrebu zbog toleriranja Ubera

Diana Ferić
Diana Ferić

Među taksistima koji prosvjeduju u Zagrebu zbog toga što se i dalje tolerira prijevoz putem Ubera su i šibenski taksisti, kako nam je potvrdio Ante Burazer, predsjednik Sekcije taksista Udruženja obrtnika Hrvatske. „Naravno da smo tu, pa i mi smo hrvatski taksisti na koje se to odnosi, Ne živimo mi negdje drugdje“, kazao nam je.

 

Skupine taksista krenule su iz više dijelova Hrvatske u Zagreb kako bi se pridružili kolegama koji prosvjeduju od jutros u Vukovarskoj ulici. Skupinu njih fotoreporteri tportala snimili su na naplatnim kućicama u Dugopolju pokraj Splita, a rečeno im je da su na put krenuli i taksisti iz Dubrovnika i Novalje, sa zadarskog područja, dok bi zagrebački taksisti uskoro trebali potpuno prestati s radom., piše tportal.

 

Premijer Andrej Plenković je na početku sjednice Vlade potvrdio da je prijevoz putem Ubera protivan zakonima Republike Hrvatske, no taksiste to ne zadovoljava i traže konkretne poteze


 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.