Datum objave: 21. Lipanj 2017

Direktor Konzuma najavio zatvaranje dućana i otpuštanje radnika

Diana Ferić
Diana Ferić

Predsjednik uprave Konzuma Slavko Ledić najavio je kako se planira zatvaranje 80 do 100 trgovina, a u planu je i otpuštanje radnika. Ledić je to novinarima izjavio nakon što je s Antom Ramljakom, izvanrednim povjerenikom za Agrokor obišao novootvorenu trgovinu Konzuma na Supetru na Braču.
 

"Svake godine smo neke prodavaonice obzirom na strukturu stanovništva zatvarali. Ove godine ćemo to intenzivno raditi jer nam je u fokusu profitabilnost prodavaonica. Zatvorit ćemo određeni broj prodavaonica, ali ljude ćemo zbrinuti sukladno zakonu. Zatvorit ćemo od 80 do 100 prodavaonica', kazao je Ledić i potvrdio kako će dio radnika iz tih prodavaonica biti otpušten, javlja Dnevnik.hr.

 

Dodao je kako će raditi na zbrinjavanju ljudi pa će određeni dio zaposlenika biti prebačen u druge trgovine. Istaknuo je kako su trgovine Konzuma uoči sezone pune.

'Sve bitne robe imamo. Prodavaonice su spremne za sezone. Svi dobavljači i dalje su spremni na suradnju. Svi će poštivati ugovor. Radimo na redefiniranju stavri koje nisu štimale u posljednjih nekoliko mjeseci. Manje više smo sve probleme riješili', kazao je Ledić i dodao kakko iz dana u dan imaju sve bolje rezultate.
 

Iz kategorije: Vijesti