Sidebar Menu

Datum objave: 04. Lipanj 2017

Prvi rezultati izbora: HDZ uvjerljivo gubi Knin, dobiva Šibenik, Vodice i Županiju

Diana Ferić
Diana Ferić

Prvi privremeni rezultati izbora u drugom krugu nisu donijeli za sada ništa neočekivano ni na razini Županije ni u Gradu Šibeniku u kojima uvjerljivo vode kandidati HDZ –a Goran Pauk i Željko Burić, ali jesu u Kninu u koje, nakon što je obrađeno 60 posto biračkim mjesta uvjerljivo vodi nezavisni kandidat dr.sc. Marko Jelić koji je dobio 62,5 posto glasova a Josipa Rimac iz HDZ –a 35,34 posto.

U Županiji je Goran Pauk(HDZ) dobio oko 70 posto glasova, Franko Vidović (SDP,HNS,HSS,HSU) oko 26 posto , a nevažećih je listića oko 4,2 posto.
U Gradu Šibeniku obrađeno je za sada samo 15 posto biračkih mjesta na kojima je Željko Burić dobio 66,53 posto glasova, a Josip Živković 30,6 posto glasova. U Vodicama vodi HDZ – ova kandidatkinja Nelka Tomić koja je na do sada obrađenih 60 posto biračkih mjesta dobila oko 57 posto glasova, a kandidatkinja grupe građana Sanja Radin Mačukat 41 posto glasova.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.