Sidebar Menu

Datum objave: 30. Svi 2017

Skupljen u rekordnom roku novac za radiokiruršku operaciju Željke Štokić,žene zvane hrabrost

Diana Ferić
Diana Ferić

Više e od potrebnih 150 000 kuna skupljenoj je u humanitarnoj akciji "Život je jedna, život je vrijedan" koja je organizirana kako bi se omogućilo Šibenčanki Željki Štokić da se podvrgne radiokirurškoj operaciji tumora veličine jajeta koji joj je izrasta u zdjelici i ne može se odstraniti nikakvim klasičnih operacijama. Na žiro račun koji je otvoren za prikupljanje novčanih priloga uplaćeno je do danas oko 160 000 kuna. Građani su još jednom potvrdili da imaju veliko srce i razumijevanje za one koji se nalaze na granici između života i smrti. Tomu je zasigurno pridonio i Željkin optimizam i hrabrost koje pokazuje već 13 godina koliko se bori sa zloćudnim bolestima te velika potpora njezinog supruga Marina i njihove dvoje djece.

Željka će ovih dana biti operirana i privatnoj klinici u Svetoj Nedelji.


Operacija je Željki zadnja šansa, a običnom operacijom nije se mogao odstraniti tumor veličine jajeta koji joj nanosi velike bolove, a jednu nogu skoro da i ne osjeća. Željka sada ima veliku šansu i za normalan nastavak života. To je potvrdio i šibenski ugledni liječnik Vinko Alfier, koji je Željku pratio od početka njene borbe s opasnom bolešću.
- Veliko, veliko hvala svima koji su mi pomogli i omogućili mi da odem na ovu operaciju koja mi je jedina šansa da preživim. kaže Željka Štokić, koja je predočila javnosti i račun na koji su uplaćena sredstva. Operacija nije jedini trošak koji ima u ovoj fazi liječenja pa žiro račun ostaje otvoren i dalje.

Željka Štokić HR2623900013102276004 model: 00 pbo: 22600955445 ili na devizni:HR9223900013221508089.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam