Sidebar Menu

Datum objave: 17. Svi 2017

Kod Stipe Petrine nema klasike:Sutra druženje s građanima uz rezanje pršuta

Diana Ferić
Diana Ferić

Umjesto klasičnog predizbornog skupa s govorima Nezavisna lista Stipe Petrine za građanke i građane Šibenika priređuje sutra „marendicu sa Stipom pod motom“ Možete li pojestipršuta i popiti piva i vina koliko Nezavisna lista Stipe Petrineservira“.

Bit će organizirana na trgu ispred šibenskog kazališta od 10.00 do 13.00 sati na „Neće biti nikakvih“ političkih blejanja“ samo natjecanje u rezanju pršuta. Pobjednik u rezanju pršuta moći će odniti doma čučuk odnosno gnjat da može doma skuvati paštu ifažol“, poručuju kandidati s Nezavisne liste Stipe Petrine.

Petrina je tako obnovio sjećanje na neke prijašnje predizborne kampanje u Šibeniku koje su s također temeljile na gastronomiji. Podsjećamo da je tadašnji kandidat za Gradsko vijeće Grada Šibenika Bore Karega jednom za Šibenčane u jeku kampanje ispekao vola, a Ante Gašperov Čače noja. Stipe Petrina je ipak puno skromniji.

Inače, Petrina je pažnju cijele hrvatske javnosti u ovoj predizbornoj kampanji  privukao i svojim izbornim plakatom na kojem je sprej „Petrinal“ kojim uništava „svu političku bagru i uhljebe“.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam