Sidebar Menu

Datum objave: 02. Svi 2017

Prilika koja se ne propušta:Raspisan Javni poziv za ovogodišnji "Krkin zeleni stol"

Diana Ferić
Diana Ferić

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ raspisala je Javni poziv registriranim proizvođačima autohtonih poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina za sudjelovanje na Krkinom zelenom stolu u 2017., priopćili su danas iz te javne ustanove.

Krkin zeleni stol projekt je izložbeno-prodajnog prigodnog karaktera pokrenut 2015. namijenjen registriranim proizvođačima autohtonih poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina na užem i širem području NP „Krka“. Opći cilj projekta je unaprjeđenje suradnje s lokalnim stanovništvom te promocija autohtonih proizvoda u Nacionalnom parku “Krka”, dok je specifični cilj projekta potpora lokalnom stanovništvu u proizvodnji i plasmanu svojih proizvoda. Izlagači se odabiru putem javnog poziva.

Krkinin zeleni stol održat će se prema sljedećem rasporedu:
1. 24.5.2017., srijeda, mjesto održavanja Lozovac (Europski dan Parkova)
2. 11.7.2017., utorak, mjesto održavanja Lozovac (Svjetski dan stanovništva)
3. 2.8.2017., srijeda, mjesto održavanja Stinice/Visovac vidikovac (Gospa od Anđela)
4. 18.8.2017., petak, mjesto održavanja Manastir Krka (Preobraženje Gospodnje)

Na mrežnoj stranici www.np-krka.hr nalazi se Javni poziv sa svim detaljima za prijavu kao i Prijavnica koju je potrebno priložiti uz potrebnu dokumentaciju kako bi se ostvarilo pravo sudjelovanja na Krkinom zelenom stolu. Prednost prilikom odabira imaju ekološki proizvođači autohtonih poljoprivrednih proizvoda (sir, pršut, med, vino, maslinovo ulje, džemovi i sl.) i proizvođači koji svoje proizvode uzgajaju i/ili proizvode na užem i/ili širem području Nacionalnog parka „Krka“.

Rok za podnošenje prijava je četvrtak, 18. svibnja 2017. do 12 sati u Javnoj ustanovi „Nacionalni park Krka“ u Šibeniku.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam