Datum objave: 06. Travanj 2017

Tin Šunjerga doživo psihički slom, iz zatvora u Šibeniku prebačen u Zagreb

Diana Ferić
Diana Ferić

Tin Šunjerga, 19-godišnji mladić iz Čiste Velike, okrivljen za teško ubojstvo svojih roditelja u četvrtak je u jutarnjim satima doživio je u ćeliji šibenskog istražnog zatvora teški psihički slom te je zatvorskim vozilo hitno prevezen na Odjel psihijatrije 'Svetošimunske zatvorske' bolnice u Zagrebu, objavio je Jutarnji list.

Da je kod počinitelja ovog stravičnog zločina nastupio nervni slom, potvrdio nam je šibenski odvjetnik Frano Baica, koji okrivljenika brani po službenoj dužnosti, piše Jutarnji list.

Po svemu sudeći, Tin Šunjerga tek je u ćeliji postao svjestan težine zločina koji je počinio ubojstvom svoje majke Silvane (46) i oca Marina (45), pripadnika Specijalne policije BATT.

Kako doznajemo iz zatvorskih izvora, Tin uopće nije mogao spavati, a iz dana i dan kod njega je bilo sve izraženije autodestruktivno ponašanje, koje je rezultiralo totalnih psihičkim rastrojstvom.

Mladić iz Čiste Velike, prije 13 dana, u subotu 25. ožujka, najprije je oko 16 sati pri povratku iz polja hicem iz pištolja u glavu ubio majku Silvanu u trenutku kad je sjela za upravljač svog automobila Citroena, da bi oko 17,30 sati u garaži obiteljske kuće u Čistoj Velikoj ubio i svog oca Marina, pucnjem u potiljak sa udaljenosti od 30 centimetara. Prethodno je provalom u sef, došao do očevog privatnog pištolja, prenosimo s portala Šibenski.hr.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3