Sidebar Menu

Datum objave: 24. Ožujak 2017

Volontiraj u Crvenom križu Šibenik i postani jedan od rijetke sorte zaštitnika

Šibenik News
Šibenik News

Iz Gradske organizacije Crveni križ Šibenik pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže kao volonteri uz poruku 'Volontiram, mijenjam svijet.


Poziv je namijenjen osobama mlađim od 30 godina, sa željom da se upuste u aktivnosti volontiranje te tako postanu, kako kažu u Crvenom križu, jedan od rijetke sorte zaštitnika.

 

- Još uvijek postoje duše koje usprkos svim životnim nedaćama uspijevaju pronaći vremena za druge. Nesebično poklanjaju svoje dragocjeno vrijeme. Ostavljajući neizbrisiv trag u našim životima. Noseći svoje srce na rukavu, prkose današnjem svijetu - piše Crveni križ u Šibeniku.


Svi koji su se prepoznali u opisu, a svoje slobodno vrijeme žele provesti na društveno koristan način, stati rame uz rame djelatnicima Crvenog križa i pomoći im u mijenjaju svijeta na bolje odlična je ideja koju bi valjalo i realizirati. A sad, evo i prilike.


Budući volonteri mogu se javiti u prostorije Crvenog križa u Šibeniku ili putem njihove Facebook stranice.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam