Datum objave: 21. Ožujak 2017

Podržite žene Kamenskog da ostanu na tržištu rada i budu konkurentne kvalitetom

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Agoniju kroz koju prolaze radnice Udruge Kamensko možda najbolje poznaju radnice nekadašnje Revije iz Šibenika. I dok radnice Revije nisu uspjele zbiti redove, radnice Kamenskog osnovale su udrugu unutar koje djeluju kako bi sebi osigurale kakvu - takvu egzistenciju.

 

Međutim, žene iz Udruge Kamensko trebaju pomoć javnosti te je pokrenuta crowdfunding kampanja na platformi Indiegogo pod nazivom 'Udruga Kamensko - Kupimo strojeve za proizvodnju ' .


Nadaju se prikupiti 22.900 američkih dolara. Do kraja roka ostalo je još 16 dana, a dosad prikupljeni iznos broji 6.144 dolara.

 

- Želja nam je da žene koje su postale simbol prevarenih hrvatskih radnika, te istovremeno simbol snage i hrabrosti, dobiju svoju novu šansu, koju su itekako zaslužile, kako bi mogle raditi kvalitetno i konkurirati na tržištu. Pomozite nam da vratimo nadu! - poručili su iz Tima za bolju Hrvatsku koji su pokrenuli kampanju.


Stoga, podržimo radnice Udruge Kamensko, pomognimo im zajedno da kupe profesionalne strojeve i pokrenu konkurentnu proizvodnju, a to se može učiniti na neki od tri ponuđena načina.


1) Donacijom na adresi https://igg.me/at/kamensko

2) Pozivom na sudjelovanje u akciji, tako da isprintate poziv, s njim se fotografirate ili snimite kratak video i objavite to na svojim profilima na društvenim mrežama uz gore naveden link na kampanju


- Fotografiju ili video ili link na njih, možete ako želite poslati i nama u inbox, kako bismo je prenijeli i na ovoj Facebook stranici i na drugim stranicama koje objavljuju vijesti vezane uz crowdfunding u Hrvatskoj - poručuju inicijatori kampanje uz zahvalu svima koji su dosad dali svoj doprinos kao i onima koji to tek planiraju učiniti.

Iz kategorije: Vijesti