Datum objave: 18. Ožujak 2017

Kreću radionice o zaštiti okoliša i očuvanju prirode uz predstavljanje Centra za gospodarenje otpadom

Šibenik News
Šibenik News

Radionice o zaštiti okoliša i očuvanju prirode održat će se 23., 24., 30. i 31. ožujka u Šibensko-kninskoj županiji, točnije u Šibeniku, Drnišu i Kninu. Cilj je na radionicama predstaviti projekt Centra za gospodarenje otpadom Bikarac i njegovu važnost za očuvanje okoliša i zdravlja stanovnika Šibensko-kninske županije.

 

Centar za gospodarenje otpadom trebao bi značajno pridonijeti kulturnom i gospodarskom razvoju i zaštiti prirodne i kulturne baštine te okoliša u cjelini, potičući održivi razvoj, posebno turizma, poljoprivrede i ribarstva.

 

Centar će predstaviti stručnjakinja za gospodarenje otpadom Sanja Kalambura i direktor Bikarca d. o. o. Robert Podrug.

 

Raspored radionica:

 

23. ožujka (četvrtak): radionica za iznajmljivače soba i apartmana, Gradska vijećnica Šibenik, Trg Republike Hrvatske 3, u 12 sati.
24. ožujka (petak): radionica za gospodarstvenike, Mala gradska vijećnica Grada Drniša, Trg kralja Tomislava 1, u 12 sati.
30. ožujka (četvrtak): radionica za komunalne tvrtke, Gradska vijećnica Šibenik, Trg Republike Hrvatske 3, u 12 sati.
31. ožujka (petak): radionica za ekološke udruge, HGK Ured za područja posebne državne skrbi Knin, Zvonimirova 36, u 12 sati.

 

Za sudjelovanje na radionici možete se prijaviti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Iz kategorije: Vijesti