Sidebar Menu

Datum objave: 04. Ožujak 2017

Baranović stao u obranu žena: Korwin - Mikke je kretan kakvih ima i kod nas

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Petar Baranović, reformist, vijećnik u Gradskom vijeću grada Šibenika i kandidat za mjesto gradonačelnika Šibenika imao je što za poručiti svom poljskom kolegi iz političkog života, zastupniku u Europskom parlamentu, Janszu Korwinu - Mikkeu.


Poljski zastupnik inače poznat po kontroverznim izjavama, u nedavnom obraćanju u Parlamentu bez zadrške kazao je kako žene trebaju biti manje plaćene od muških kolega jer su, prema Korwinu - Mikkeu, slabije i manje inteligentne'.


Baranović je stao u obranu žena.

 

-Trudim se prokomentirati neke stvari s vremena na vrijeme, ali pri tom ostati pristojan i u okvirima primjerene retorike...U ovom slučaju, to je nemoguće!  Zato Vas prijatelji molim za oprost, jer ću jutros biti potpuno direktan. Ovaj tip je totalni kreten, a tragedija je utoliko veća kad shvatite da je broj ovakvih u porastu, i to naročito kod nas! Treba im stati na put što prije, to bolje... - poručio je Baranović. 

 

I sve to uoči Međunarodnog dana žena, poznatijeg kao 8. mart.

 

 

Naslovna fotografija: Arhiva

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam