Datum objave: 02. Ožujak 2017

Budite dijelom Poslovnog uzleta Šibensko - kninske županije i njenog administrativnog središta

Šibenik News
Šibenik News

I ove godine u suradnji s Gradom Šibenikom i Šibensko-kninskom županijom, Poslovni dnevnik nastavlja s besplatnim i korisnim programima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha. Ove godine Poslovni uzlet Šibensko-kninske županije i grada Šibenika održat će se 17. ožujka u Gradskoj vijećnici, Trg Republike Hrvatske 3.

 

Polaznici će se na radionicama iz prve rukeopremiti bogatim informacijama i savjetima koje će im prenijeti naši predavači stručnjaci iz područja EU fondova te turističkog i financijskog savjetovanja.


Turizam je dugi niz godina žila kucavica hrvatskog gospodarstva, o čemu svjedoče i brojni rekordi koje iz godine u godinu ruše naše najposjećenije (ljetne) turističke destinacije. Tako je prema službenim podacima sustava eVisitor u Hrvatskoj tijekom 2016. godine ostvareno 16,3 milijuna dolazaka i 91,3 milijuna noćenja. Za hrvatske poduzetnike i turističku ponudustoga je od iznimne važnosti neprestano usavršavati usluge i proizvode te osigurati financijska sredstva za nove investicije, u čemu ključnu ulogu mogu odigrati dostupna sredstva iz EU fondova koja stoje na raspolaganju malim i srednjim poduzetnicima kao poticaj za razvoj turističke ponude i unaprjeđenje resursa.


Na nadolazećem Poslovnom uzletu Šibensko-kninske županije i grada Šibenika svi će polaznici moći prisustvovati na dvije panel diskusije na kojoj će eminentni lokalni i državni poduzetnici i stručnjaci raspravljati o decentralizaciji i razvojnoj ulozi županija te o podizanju kvalitete turističke ponude u Šibeniku. Nakon toga slijede dvije dvosatne radionice na kojima će poduzetnici naučiti kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova, saznati sve o osnovama i pravilima EU fondova, a zatim i shvatiti kako nepoznavanje osnova financija i računovodstva može imati drastične posljedice i za korporaciju i za odgovornog pojedinca. Stoga je i druga radionica temeljena isključivo na praktičnim vježbama kojima je cilj obraditi osnove računovodstva i razumijevanje financijskih izvještaja.

 


Iako su edukacije besplatne, broj mjesta je ograničen stoga Vas ljubazno molimo da svoje mjesto osigurate na linku zaPRIJAVU,broj telefona 01 6326 030 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

 

Projekt Poslovni uzlet postao je sinonim među poduzetnicima i vlasnicima OPG-ova diljem Hrvatske kao besplatan alat za poboljšanje svog poslovanja i za proširivanje mreže poslovnih partnera i kontakata. U posljednje 3 godine Poslovni je dnevnik organizirao više od 60? besplatnih programa potpore za malo i srednje poduzetništvo, a njegovu vrijednost sve više prepoznaju gradovi i županije diljem Republike Hrvatske.
 

 

Naslovna fotografija: Ilustracija

Iz kategorije: Vijesti