Sidebar Menu

Datum objave: 01. Ožujak 2017

U tijeku je novi Javni poziv za kupnju POS-ovih stanova u Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

Kako je najavljeno, tako je i učinjeno. Grad Šibenik objavio je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za kupnju stana u društveno poticajnoj stanogradnji na području Krešimirovog grada.

 

Zahtjev za kupnju stana POS-a podnosi se u roku od 30 dana od dana objave Javnog poziva, a predaje se neposredno u Pisarnici Grada Šibenika, poštom na adresu: Grad Šibenik,Trg palih branitelja Domovinskog rata 1 ili putem email adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na način da se uz zahtjev skeniraju svi pripadajući prilozi.

 

Sve dodatne informacije o Javnom pozivu mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarenje gradskom imovinom na telefon (022) 431-050, svakim radnim danom od 8,00 do 10,30 sati ili putem email adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.