Datum objave: 24. Veljača 2017

Pokladno ludilo u Kninu: Ugostiteljima duže radno vrijeme ovaj vikend, finale u utorak

Šibenik News
Šibenik News

Radno vrijeme ugostiteljskih objekata iz skupine “restorani” i “barovi” na području Grada Knina dobili su dozvolu za produljeno radno vrijeme do 2 sata poslije ponoći.  To vrijedi za vikenda, odnosno za noć s petka na subote (24./25. veljače), te za noć sa subote na nedjelju (25./26. veljače), a sve zbog pokladnog veselja.

 

- Radno vrijeme je produljeno na zahtjev Turističke zajednice grada Knina budući da će neki ugostiteljski objekti organizirati maskenbale – pišu tamošnji mediji.

 

Inače, karnevalsko vrijeme u Kninu započelo je predajom ključeva grada maškarama, a središnji događaji bit će maskenbal i karnevalska povorka.

 

Gradski maskenbal u organizaciji Grada Knina, Turističke zajednice i Karnevalske udruge održat će se u petak, 24. veljače u restoranu "Kralj Zvonimir" u Domu HV s početkom u 20 sati uz nastup Golden Royal benda.


Ulaznice po cijeni od 40 kuna moći će se kupiti u Domu HV-a neposredno prije samoga maskenbala, a za sve posjetitelje obvezna je maska.


Karnevalska povorka održat će se utorak 28. veljače s početkom u 12h od Osnovne škole "Domovinske zahvalnosti". Nadalje će se povorka uputiti prema Trgu Ante Starčevića gdje će se održati presuda Krnji kao i odabir 3. najbolje maskirane skupine uz prikladne nagrade, podjelu slatkiša, glazbu i ples.
 

Iz kategorije: Vijesti