Sidebar Menu

Datum objave: 14. Veljača 2017

Mirisnim srcolikim sapunima Foruma žena SDP-a nije odoljela ni HDZ-ova pročelnica Žurić

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Umjesto predizbornim obećanjima, članice Foruma žena SDP Šibenik darivale su sugrađane prigodnim mirisnim sapunima iz tzv. DIY kuhinje.


Mjesto radnje Trg kralja Držislava ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta i Jadranske banke.

 


- Danas je blagdan svetog Valentina i željele smo podsjetiti Šibenčane na međusobno darivanje i međusobnu ljubav pa smo tom prigodom izradile naše male mirisne sapunčiće u vlastitoj radionici, prigodno smo ih upakirali i odlučili podijeliti Šibenčanima – kazala je Anita Jakšić u ime Foruma žena.

 

 

Podijeljeno je oko 150 sapuna u obliku srca od oko 180 koliko su ih napravile na radionicama održanim u Šibeniku i Kistanjama. Razliku u broju sapuna žene su podijelile međusobno jer su toliko dobri, a odoljeti im nije mogla ni HDZ-ova žena, Mirjana Žurić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Šibenika.

 


Sreća je u malim stvarima, a upravi takvi bili su ovi poklon – sapuni – mali, ali s osmijehom na licu onog tko ih je primio.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.