Sidebar Menu

Datum objave: 07. Veljača 2017

Josip Belamarić vodit će SDP-ovu kampanju na lokalnim izborima u Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

Josip Belamarić izabran je za novog tajnika gradske organizacije SDP Šibenik. Odlučeno je tako na sjednici Gradskog odbora SDP Šibenik, jednoglasnom odlukom članica i članova GO, na prijedlog predsjednika gradske organizacije Franka Vidovića.

 

Nakon ostavke tajnika Gradske organizacije Ivana Rajića, gradskog vijećnika SDP-a i predsjednika Mjesnog odbora Rasline, organizacija je trebala izabrati novog tajnika koji će organizaciju pripremati i voditi u kampanji za lokalne izbore.


Josip Belamarić, rođen 1980. u Šibeniku, inženjer cestovnog prometa, gradski vijećnik, oženjen i otac dvoje djece, izabran je na funkciju slijedom svog dokazanog rada, zalaganja i neupitnih organizacijskih sposobnosti prijeko potrebnih SDP-u i Šibeniku za nadolazeće lokalne izbore. Belamarić je kao prve poteze najavio uvođenje više aktivnosti u rad gradske organizacije, koordinaciju sa svim članicama i članovima kroz rad Savjeta, Foruma i odbora te obnavljanje i otvaranje prostorija SDP-a u Šibeniku.
 

 

Naslovna fotografija:SDP, web

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam