Datum objave: 30. Siječanj 2017

Hrvoje Zekanović, saborski zastupnik, priprema Hrast za lokalne izbore u Šibeniku

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Hrvoje Zekanović, saborski zastupnik Hrast-a, od veljače započinje s tjednim sastancima s građanima Šibenika koji će na taj način s političarom iz saborskih klupa moći podijeliti svoje probleme i potražiti eventualno rješenje istih.


Sastanci će se, za početak, održavati svaki drugi ponedjeljak, točnije 6. i 20. veljače, u terminu od 18 do 19 sati u Gradskoj vijećnici koju je Grad Šibenik ustupio Hrast-u na besplatno korištenje.


- Još nisam siguran koliko će biti interesa u Šibeniku, ali ono što osjetim na ulici, interesa ima. Najčešće su to pitanja koja nisu u domeni Hrvatskog sabora koji je zakonodavno tijelo, uglavnom su to komunalni problemi, ali koliko god je moguće s moje strane, nastojat ću odgovoriti i građane uputiti na institucije koje se bave rješavanjem tih problema – pojasnio je Zekanović, dodajući da su na tjedne sastanke pozvani svi stanovnici Šibensko – kninske županije.

 

- Kao narodni zastupnik, odnosno zastupnik iz grada Šibenika, pokušat ću na ovaj način čuti bilo građana, vidjeti što građane tišti i pokušati reprezentirati njihove stavove u Saboru koliko god to bude moguće – najavio je Hrastov zastupnik.

 

Ukoliko se pokaže da građani pozitivno reagiraju na Zekanovićev poziv da s njim podijele svoje probleme, sastanci će se održavati svakog ponedjeljak te postoji mogućnost da se produži i vrijeme održavanja.


Najavljeni sastanci svakako su i priprema za nadolazeće lokalne izbore koji u Šibeniku, prema priznanju Zekanovića, neće proći bez Hrasta.


- Građani Šibenika sigurno će imati priliku glasati za mene i za stranku Hrast, a o točnom načinu izlaska na izbore znat će se za 15-ak dana. Smatram da u gradu Šibeniku postoji jako mnogo pojedinaca koji mogu biti izvrsni menadžeri grada pa ćemo podržati onog najboljeg, odnosno istaknuti onog pojedinca za kojeg smatramo da je najbolji – kazao je Zekanović.

 

Prema prvim predviđanjima, Hrast bi mogao na izbore u koaliciji s HDZ-om, strankom koja je Zekanovića uvela u Hrvatski sabor.
 

Iz kategorije: Vijesti