Datum objave: 30. Siječanj 2017

JU Razvojna agencija organizira radionicu za što bolje rezultate na natječajima

Šibenik News
Šibenik News

Javna ustanova Razvojne agencije Šibensko - kninske županije organizira radionicu u vezi otvorenih natječaja: 1. „Umjetnost i kultura za mlade“ 2. „Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja“ i 3. Unaprjeđenje pismenosti – temelj cjeloživotnog učenja (Europski socijalni fond - Operativni program „ Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020.).

 

Radionica će se održati u ponedjeljak 6. veljače, s početkom u 11:00 sati u prostorijama  Razvojne agencije na adresi Velimira Škorpika 6 u Šibeniku.

 

- Budući da ćemo na radionici raditi na izradi projektne prijave i proračuna, te zbog kvalitete same radionice, pozivamo samo one koji misle prijaviti svoj projekt na navedene natječaje. Oni potencijalni prijavitelji koji već imaju razrađenu projektnu ideju ili bilo što u vezi ovih natječaja, neka to ponesu na radionicu - poručuju iz Agencije.

 

SVi koji žele sudjelovati u radionici moraju se prethodno najaviti najkasnije do petka, 3. veljače. Prijave se vrše putem E-maila na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na broj 022/247-189.

 

 

Iz kategorije: Vijesti