Sidebar Menu

Datum objave: 19. Siječanj 2017

Kaznena prijava investitorima u Obonjanima zbog pola milijuna kuna neplaćenog računa

Šibenik News
Šibenik News

Zbog prevara u gospodarskom poslovanju, zadarska policija podigla je kaznene prijave protiv dvojice Britanaca, D.A.B.(36) i S.A. (47), Slovenca H.B. (47) i te Hrvata I.R. (46) koje se sumnjičili da su za pola milijuna kuna oštetili jednu tvrtku iz Murvice kraj Zadra.

 

Kako neslužbeno doznaje portal Zadarski.hr, riječ je o britanskim investitorima, inače i vlasnicima poznatog Hideout festivala koji su nedavno dobili dugogodišnju koncesiju na otok Obonjan, nekadašnji Otok mladosti nedaleko ŠIbenika koji je pretvoren u luksuzni resort za engleske partijanere i njihovim poslovnim partnerima iz Slovenije i Hrvatske, koji su inače poznati i kao suorganizatori splitske Ultre.

 

Prema saznanju zadarskih novinara, u PU Zadarskoj, oni su kao odgovorne osobe trgovačkog društva sa sjedištem na šibenskom području, od trgovačkog društva iz Zadra, tijekom prošle godine, naručili i primili razno ukrasno i drugo bilje i voće, u vrijednosti od oko 500 000 kuna, koje na kraju nisu platili. Tim biljem i voćem uređivali su luksuzn resort Obonjan Rivijera gdje su, kako su nedavno najavili, dosad utrošili točno 12 milijuna eura, dok će u prve tri godine uložiti ukupno čak oko 20 milijuna eura. No, pri tome su zaboravli platiti račun tvrtki iz Murvice.

 

Zbog toga se, nakon dovršenog istraživanja protiv svih Državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijevare u gospodarskom poslovanju.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.