Datum objave: 01. Siječanj 2017

Princeza Sara prva je beba u 2017. u Šibensko - kninskoj županiji

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Sara, beba teška 3.100 grama, a duga 51cm, prva je beba rođena u Šibeniku u novoj godini. Djevojčica Sara rođena je u šibenskom rodilištu kao druga princeza u obitelji Paić. 

 

Novogodišnjoj bebi posebno se veseli trogodišnja sestrica Mirijam i otac. Malena princeza rođena je u jutarnjim satima, nešto malo nakon 7.30 sati, a narednih dana očekuju je posjeti predstavnika Grada Šibenika. 

 

Dotada, beba Sara miruje u sigurnom i ljubavlju punom naručju mame Veronike koja blista majčinskim sjajem jačim od bilo kojeg novogodišnjeg. 

 

 

Malena Sara ujedno je i prva beba u cijeloj županiji. Naime, u rodilištu Opće i veteranske bolnice 'Hrvatski ponos' u Kninu je mirno. 

 

- Dosad nismo imali poroda, a nema ništa niti u naznakama - doznajemo iz kninskog rodilišta. 

 

Baš kao Sara, u toplom majčinom naručju gušta i malena Jana iz Nove Gradiške kojoj je pripala kruna prve novogodišnje bebe u Hrvatskoj. Malena Jana rođena je svega tri sekunde nakon ulaska u 2017. godinu. 

 

Sara i Jana zajedno sa svim bebama koje su rođena ili tek planiraju izaći na ovaj svijet tijekom 1. siječnja, a i narednih dana, najbolji su novogodišnji pokloni svojim obiteljima. Sretno svima! 

 

 

 

 

Iz kategorije: Vijesti