Sidebar Menu

Datum objave: 17. Prosinac 2016

Imate kombi!? Pomozite volonterkama u prijevozu pomoći do Knina

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Agenti dobrote iz Šibenika ponovno su u akciji te, između ostalog, pomažu obitelji iz Knina. Da bi pomoć stigla do kninske obitelji, Agenti dobrote traže osobu koja ima kombi za prijevo ormara i kreveta obitelji u Zvonimirov grad.

 

- Ako ima neko velikog srca da nam ustupi kombi - apeliraju humanitarke.

 

Osim toga, potrebna im je hrana za čovjeka koji navečer odlazi na spavanje - gladan. Potrebna im je hrana za bebe i dječje pelen veličine 5.

 

- Imamo također obitelji koje se nemaju kako grijati,ako tko ima viška pećicu, a za drugu obitelj drva.Bliži se Božić uljepšajmo ga ovim obiteljima zajedno. Unaprijed hvala što imate veeeeeeliko srce. Puno malih ljudi na puno malih mjesta, koji naprave puno malih koraka mogu promijeniti svijet ljubavlju i pomoći - poručuju volonterke. 

 

Ukoliko imate nešto od navedenog i želite učiniti dobro djelo tako što ćete nekomu na trenutak osigurati normalan život, Agentima dobrote možete se javiti putem njihove Facebook stranice klikom na poveznicu - DANAS POMAŽEM. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.