Datum objave: 09. Prosinac 2016

Adventura počinje: Odbrojavamo zadnje sate do početka blagdanskog programa u đardinu

Šibenik News
Šibenik News

Šibenska Adventura, jedini plastic-free advent u Hrvatskoj, a odnedavno i jedini advent sa svemirskim programom danas otvara prozore i vrata svojih kućica! Perivoj Roberta Visianija danas će se u 18.30 sati, istovremenim paljenjem lampica, pretvoriti u najljepšu božićnu bajku.

 

- Ne propustite doživjeti gastronomku ponudu i bogate programe koji će kulminirati večerašnjim koncertom popularnih 'Librovaca' na Kraljevom dvoru, najavljenim za 21 sat - poručuju iz Grada Šibenika.


Podsjećamo, Adventura je zadržala lanjsku podjelu na tri tematske etaže - Kraljev dvor, Kod sata i Tvrđavicu. Osim 17 ugostiteljskih i trgovačkih kućica, klizališta postavljenog na Trgu Ivana Gorana Kovačića, na ovogodišnjoj Adventuri očekuje nas više od 15 koncerata na Kraljevu dvoru, gdje će svakog dana stolovati i DJ kolektiv Kraljeva straža.

 

Na Tvrđavici je, dijelu rezerviranom za najmlađe, najavljena zabava u Kući Djeda Božićnjaka, projekcije animiranih filmova u Kinu Odeon i fotografiranje s Djedicom u foto-kabini Makingmemories. Sat promjera pet metara, postavljen na fontani na srednjoj etaži, koja se zbog njega i zove Kod sata, nastavlja odbrojavati dane Božićnog jutra, odnosno do 950. obljetnice prvog pisanog spomena grada Šibenika.


- Dok čekate paljenje lampica, prijavite svoj izlog, prozor ili okućnicu u trku za najslađe ukrašen Božićni medenjak, svoju ekipu fritulaša uključite u lov na Zlatnu fritulu i fotografirajte se s Raketom i postanite prvi šibenski astronaut! – poručuju organizatori.
Adventura počinje, budi u Šibeniku!
 

Iz kategorije: Vijesti