Datum objave: 06. Prosinac 2016

Kninski eko aktivisti šire se i na Šibenik

Šibenik News
Šibenik News

Iznimno aktivna i nagrađivana Ekološka udruga Krka iz Knina stiže u Šibenik. Odnosno njena podružnica u Krešimirovom gradu.

 

- Prateći potrebe zajednica, upite građana i institucija iz Šibenika te ciljeve Strateškog plana udruge od 2015.-2020. godine Udruga Krka odlučila je svoje projekte i aktivnosti provoditi i u Šibeniku. Na početku neformalno planiramo organizirati aktivnosti poput eko radionica, dežurstava za Zeleni telefon, a sukladno Statutu udruge planiramo otvoriti podružnicu udruge u Šibeniku. Stoga je Udruzi Krka za potrebe provođenja projekata u Šibeniku ustupljeno povremeno korištenje zajedničke prostorije u Narančastoj zgradi – objašnjavaju iz kninske Udruge.


Prezentacija planova o aktivnostima i projektima za nadolazeću godinu koji uključuju djelovanje Udruge u Šibeniku i ostalim gradovima i općinama u Šibensko – kninskoj županiji bit će predstavljeno u srijedu, 14. prosinca, s početkom u 17.30 sati.

 

Mjesto radnje – tzv. Narančasta zgrada na području nekadašnjeg TEF-a.

 


- Svi sudionici će dobiti na poklon Publikaciju 'Možeš i Ti' s korisnim savjetima o aktivnom sudjelovanju građana u rješavanju problema u okolišu – poručuju kninski eko aktivisti.
 

Iz kategorije: Vijesti