Datum objave: 03. Prosinac 2016

Počele blagdanske radosti na ledu, otvoreno klizalište kod OŠ Faust Vrančić

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Malo je Šibenčana, uglavnom djece, ov subote odoljelo ne napraviti đir po ledu na klizalištu postavljenom na Trgu Ivana Gorana Kovačića, između Perivoja Roberta Visianija i Osnovne škole Faust Vrančića. 

 

Montažno klizalište stiglo je treći prosinac zaredom u Krešimirov grad kako bi svojim sadržajem upotpunilo božićnu čaroliju Adventa u gradu koji već godinama nije svjedočio bijelom Božiću. 

 

 

Tek što se ove subote otvorilo, klizalište nije dugo zjapilo prazno jer već prve sate prvog dana vikenda brojni školarci odlučili su provesti upravo tamo - na ledu. Mnogi među njima postali su pravi mali profesionalci na klizaljkama, a za one koji se ne osjećaju sigurno na hladnoći klizališta  tu je sjedalica i pomoć starijih. 

 

 

 

Klizalište, čija su vrata ovog prosinca otvorena tri dana ranije od najavljenog, bit će u Šibeniku sve do sredine siječnja iduće godine, a u radostima na ledu Šibenčani, mali i veliki kao i njihovi gosti od ove subote mogu uživati svaki dan. 

 

A svakog radnog dana, odnosno od ponedjeljka do petka, od 9 14 sati, Gradski parking d.o.o. pobrinuo se da školarci i djeca vrtićke dobi mogu uživati na ledu - bezbrižno i besplatno. 

 

Iz kategorije: Vijesti