Datum objave: 02. Prosinac 2016

Mediji o Poljičku kao zaljubljeniku u Šibenik i stručnjaku za baštinu rodnog grada

Šibenik News
Šibenik News

Imenovanje Šibenčanina Ivice Poljička, između svega ostalog, i profesora na Veleučilištu u Šibeniku, državnim tajnikom u Ministarstvu kulture odjeknulo je i nacionalnim medijima. Tako Tportal o predsjedniku Organizacijskog odbora 950. obljetnice piše kao o velikom zaljubljeniku u svoj grad te stručnjaku za šibensku baštinu i posebno staru gradsku jezgru.

 

Sve što je autorica teksta naučila o novoj desnoj ruci ministrice Nine Obuljen Koržinek naučila je pretražujući lokalne medije koji su pratili Poljička u njegovim aktivnostima. Poljičak će u ministarstvo već u ponedjeljak kada preuzima dužnost, no nada se ostati u poslovnom kontaktu s Veleučilištem gdje ostavlja studente koji su mu svojedobno dodijelili titulu najboljeg veleučilišnog profesora.

 

Uz novo radno mjesto u metropoli, Poljičak će privesti kraju i veliku proslavu koja je obilježila još uvijek tekuću godinu u Krešimirovom gradu, 950. obljetnicu od prvog pisanog traga Šibenika. Ivica Poljičak obilježio je 2016. godinu gotovo koliko i spomenuta obljetnica, a njegovo imenovanje na visoku dužnost u Vladi RH - šlag je na torti.

 

 

Iz kategorije: Vijesti