Sidebar Menu

Datum objave: 29. Studeni 2016

Crveni križ poziva Šibenčane da se pridruže snimanju milenijske fotografije

Šibenik News
Šibenik News

Gradsko društvo Crvenog križa Šibenik nastavlja obilježavati 40 godina organiziranog darivanja krvi, a u prosincu to će učiniti snimanjem milenijske fotografije.

 

-  Tom prigodom želimo dati značaj ovoj nesebičnoj akciji koja život znači. Osnivanje klubova; Vodice i Remontno brodogradilište Šibenik održalo se 24. prosinca 1976. godine. Prigoda je i u značajnoj 950-toj obljetnici Grada Šibenika uvrstiti Milenijsku fotografiju kojom želimo odati zahvalu i počast svim našim darivateljima krvi koji na ovaj nesebičan i najhumaniji način spašavaju ljudske živote - poručuju iz šibenskog Crvenog križa.

 

Milenijska fotografija snimat će se na parkingu između bazena u Crnici i plaže Banj u srijedu, 7. prosinca, s početkom u 12 sati.

 

- Pozivamo sve darivatelje krvi, članove, volontere i prijatelje Crvenog križa Šibenik da se odazovu i uveličaju značaj darivanja krvi ovom milenijskom fotografijom - obavještavaju.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.