Sidebar Menu

Datum objave: 28. Studeni 2016

Učenicima šibenskih srednjih škola odobrene stipendije Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture

Šibenik News
Šibenik News

Tri učenika srednjih škola iz Šibenika ostvarila su pravo za dodjelu stipendija učenicima srednjoškolskog obrazovanja nautičkog, brodostrojarskog smjera i ribarskog nautičkog smjera u školskoj godini 2016./2107. koje dodjeljuje Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

 

Resorno ministarstvo dodijelio je stipendije učenicima Tehničke škole, smjer brodostrojari, u Šibeniku i to Marku Žaji, učeniku prvog razreda s prosjekom ocjena od 4,46 te Brunu Perkovu, također, učeniku prvog razreda s prosjekom ocjena od 4,07.

 

Matej Crnjak, učenik četvrtog razreda Prometno – tehničke škole, smjer nautički tehničar, u Šibeniku, zahvaljujući uzornom vladanju i prosjeku ocjena od 4,53, također, je ostvario pravo na stipendiju ministarstva Olega Butkovića.


Dodajmo i to da je učeniku Brunu Perkovu tek naknadnim izračunom dodijeljeno pravo na stipendiju koju je umalo izgubio zbog pogreške prilikom utvrđivanja prosjeka ocjena dok drugog učenika.
 

 

Naslovna fotografija: Ilustracija, Tehnička škola, web

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam